Aanmelden Burgerberaad G1000Sluis

Inwoners die zijn ingeloot*, ontvangen rond 9 maart een brief en kunnen zich hier aanmelden.

In totaal is er plaats voor 500 deelnemers, waaronder 320 ingelote inwoners. De overige plaatsen zijn voor werkgevers en professionals, ambtenaren en politici, en vrijdenkers.

De inschrijving is geopend tot en met 31 maart. Als het nodig is volgt er dan een tweede loting. Je hoort 5 april of je mee kunt doen. 

Aanmelden ingelote inwoners

Inschrijving voor werkgevers en professionals, ambtenaren en politici, vrijdenkers

Aanmelden als Werkgever of Professional

Aanmelden als Ambtenaar

 

Aanmelden als Politicus

 

Aanmelden als Vrijdenker

 

*Alle inwoners van de gemeente Sluis vanaf 16 jaar maken kans om ingeloot te worden.

Naast gelote inwoners zijn er ook andere deelnemers uitgenodigd. We brengen zo ‘het hele systeem in de zaal’. Zo worden we samen eigenaar van het probleem en van de oplossing.

Er doen mensen mee uit elk van de volgende categorieën:

 • Gelote inwoners uit de gemeente
  Omdat er geen plek is voor alle inwoners van de gemeente, werken we met loting: uit de gemeentelijke administratie zijn willekeurig personen ingeloot. Zij ontvangen rond 9 maart een uitnodiging om zich aan de melden voor de G1000Sluis. Zo heeft iedereen kans om mee te praten.

Er is in totaal plek voor 320 gelote inwoners. Bij overaanmelding volgt er een tweede loting. Iedereen die zich heeft aangemeld hoort uiterlijk 5 april of zij mee kunnen doen. 

 • Ambtenaren en politici
  Er doen ook mensen mee die professioneel betrokken zijn bij de gemeente als ambtenaar of politicus.

Er is in totaal plek voor 60 ambtenaren & politici. Bij overaanmelding volgt er een loting. Iedereen die zich heeft aangemeld hoort uiterlijk 5 april of zij mee kunnen doen. 

 • Werkgevers en professionals
  Er doen ook mensen mee die als werkgever of professional binnen een organisatie actief zijn die betrokken is bij de gemeente Sluis.

Er is in totaal plek voor 60 werkgevers en professionals. Bij overaanmelding volgt er een loting. Iedereen die zich heeft aangemeld hoort uiterlijk 5 april of zij mee kunnen doen. 

 • Vrijdenkers
  Wie binnen de gemeente Sluis betrokken is bij het onderwerp of bij de lokale gemeenschap en graag mee wil praten, kan zich aanmelden als ‘vrijdenker’.

Er is in totaal plek voor 60 vrijdenkers. Bij overaanmelding volgt er een loting. Iedereen die zich heeft aangemeld hoort uiterlijk 5 april of zij mee kunnen doen. 

© G1000Zuid-Holland2024